ro | ru | en

Expertiza tehnică

 
Controlul în construcție (expertiza tehnică) – este un ansamblu de servicii de efectuare a evenimentelor de controlare-verificare, cu scopul de asigurare și executare a unor soluții de proiectare severe si exacte, precum și a bugetului, graficului, volumului și calității lucrărilor petrecute pe șantierul de lucru.
 
Serviciile de expertiză tehnică a Promstroi-Grup includ în sine:
 
- Controlul respectării calității în procesul de construcție
Atrăgînd serviciul de expertiză a controlului în construcție pentru inspectarea asupra asigurării calității a lucrărilor de construcție, Clientul se debarasează de probleme, cum ar fi materiale de calitate proastă, defectele și imperfecțiuni în construcții.
 
- Controlul respectării termenului de construcție
Abaterea de la termeni, întreruperile și întîrzierile duc la creșterea costului procesului de construcție. Acest lucru este bine simțit îndeosebi atunci cînd finanțarea proiectului se execută din contul creditelor sau surselor împrumutate. Încetenirea procesului de construcție pe o perioadă de cîteva săptămîni poate aduce la abaterea finanțării.
 
- Controlul respectării costului de deviz
Metodele de lucru a antreprenorilor totdeauna și oriunde sunt asemena. La baza lor este principiul economisirii, însă nu din contul majorării eficacității și productivității muncii, dar prin folosirea materialelor necalitative (efectuăm expertiza materialelor de construcție) și forței de muncă necalificată.
 
Prin ce metode antreprenorii cel mai des minciunesc Clienții?
 
1. Înlocuiesc  materialele, construcțiile si utilajele speciale, indicate în proiect, cu unele mai ieftine
2. Simplfică soluțiile întărite de proiect, în rezultatul cărora ieftenesc LCM
3. Indică în plată tipuri de lucrări, care în realitatea nu au fost executate sau au fost mărite artificial
4. Predează lucrătile necalificative, ce au defecte vizibile sau ascunse
5. Nejustificat majorează costul lucrărilor, folosind taxe costisitoare. Anume pentru a ocoli astfel de situații și a fi încrezuți în calitatea construcției, este și necesară prezența serviciului de control al construcțiilor la Obiect. Noi totdeauna executăm sarcina noastră, conducîndu-ne după interesele Clientului.