ro | ru | en

Profile zincate

Aflindu-se una din cele mai activ dezvoltate directii de dezvoltare in domeniul dat, „Tehnologia LSTC”  poate fi aplicată cu succes în orice industrie de construcții, atît în sectorul privat cit și în cel industrial. Ele sunt ideale pentru construirea de clădiri  din sfera industrială,.centre de divertisment și de expoziție, centre comerciale, baze sportive, hangare, etc.

 

 

"La momentul actual tehnologia de construire a construcțiilor de fier ușoare, cu pereții subțiri a obținut o importatnă răspindire în ramura construcțiilor..."  

(Saveliev Victor, manager în construcții al companiei Promstroi-grup)

 

9 AVANTAJE DE BAZA ALE LSTC 

 

1) Viteza de construcție 
Cel mai important avantaj al acestei tehnologii este viteza extraordinară de a crea și de a pune în aplicare a proiectului în viața sa. Viteza mare de asamblare a proiectului este datorată utilizării structurilor ușoare din oțel masiv. Patru constructori deplin vor face față construirei unei case de locuit de 100 m2 si timp vor pierde num mai mult și mai putiin de 14 zile. Surprins nu ?
 
2) Economie
Un alt avantaj important al acestei tehnologii este reducerea semnificativă a costurilor de construcție și a materialelor de finisare. Conform calculelor, economisirea medie a astfel de costuri este egală cu 10-15 %. Un avantaj ar fi ca tehnologia LSTC necesită un consum mai mic de oțel, ceea ce reduce considerabil cantitatea totală a costurilor de construcție. Economia de otel constituie aproximativ 25 -50%.
 
3) Durabilitate
Tehnologia LSTC este durabilă și stabilă indiferent de faptul că în construcții sunt utilizate relativ materiale de construcție ușoare. Profilele LSTC au proprietăți de rezistență unice.
 
4) Tipul „Uscat” de construire
Termenul "construcție uscată" este cea mai potrivită pentru a descrie tehnologia LSTC. Absența unui exces de proiectare materiale lichide, elimină problemele cu umezeala și umezeala însoțitoare și mucegai. Acest aspect este foarte important pentru o astfel de clădire de inaltă tehnologie ca LSTC.
 
5) Ușurința
Tehnologia LSTC semnificativ cîștigă de la alte tehnologii de construcție prin faptul că construirea dupa acest tip include în sine construcții metalice ușoare. Datorită acestui privilegiu este posibil de economisit la construcția fundațiilor, deoarece pentru susținerea construcțiilor ușoare va fi nevoie e o fundație ușoară și nu foarte adîncă, care la răndul său nu va „bate” la buzunar. Astfel, greutatea mică a construcției, ajută la creșterea economiilor.
 
6) Grija față de resursele Pămintului 
Ca relativ proaspătă tehnologie de construcție modernă, LSTC prezintă atitudinea atentă și meticuloasă la resursele planetei noastre. În acest caz, putem vorbi despre o economisire ridicată a oțelului. Dezvoltarea modernă a civilizației a efectuat nu unul, dar trei pași înainte în evoluția sa, deoarece fluxul de cheltuielși a resurselor Pămîntului este costisitor, nu-i așa ?
 
7) Rezistență mare la foc
Ele nu conțin materiale inflamabile. Dimpotrivă, acest tip de construcție tinde să reducă răspândirea gamei de foc, reducând riscul de pericol de incendiu.Timpul de protecție a clădirilor învecinate din foc, în astfel de cazuri, este de aproximativ 2 ore. Este de ajuns pentru a apela la brigada de pompieri și eliminarea rapidă cauzei izbucnirii. Dar, desigur, timpul exact de protecție va depinde de tipul materialelor implicate în proiectarea pereților, și desigur de numărul de plăci de oțel în ele.
 
8) Precizia de măsurare
Desene sau modele LSTC sunt foarte stabile și nu își schimbă formele și precizia liniilor lor, chiar și după mai mulți ani. Ei nu se tem de nici o umezeală sau lumina soarelui.
 
9) Ecologia
În ceea ce privește producția ecologică, această metodă de construcție, probabil nu are semeni: un minim de deșeuri de construcții și moloz vor mulțumi nu numai o echipă de stăpâni, dar de asemenea, zonele rezidențiale învecinate
 
 
EXEMPLE DE APLICARE A LSTC
 
 
Complexul de depozite „Slavena Lux
(acoperișul din LSTC)