ro | ru | en

Profile SIN

http://www.produktonline.de/resources/uploaded/companies/245/products/245-459-1270201963.jpg

Profilele SIN – profil dublu T gofrat, ușurat- prezintă în sine diferite tipuri de sudare a profilului dublu cu pereții din oțel gofrați, grosimea fiind de 3 mm.
 
Datorită peretelui profilat a fost atinsă așa o rigiditate, încît la depășirea limitei de plasticitate a ei, nu aprea pierderea stabilității locale.
 
Avantajul obținerii formei profilului asemenea sinusoidului, reprezintă pe lingă beneficiul tehnologic faptul că în contrast, în profilele trapezoidale, nu se petrece nici o încovoiere longitudinală locală pe suprafețele plane ale elementelor.
Sfera optimală de aplicare, reprezintă clădirile înalte din oțel, și anume – toate, unde în mod normal se folosesc profile laminate cu înalțimea constructivă mai mare de 450 mm sau construcțiile fermei cu înalțimea constructivă mai mică de 1800 mm.
 
 
Economia 
- Economia reprezintă 10-30% în comparație cu constructile simple și profil dublu T
- Reducînd greutatea specifică a carcasei din metal, se reduc cheltuielele pentru fundament.
 
Securitatea 
- Evită distrugerea bruscă a clădirii la atingerea pragului maxim de încărcare.
 
Proiectarea 
- Folosirea construcțiile metalice din Profilele SIN este posibilă de utilizat în I - VI raioane de înzăpezire,
- Profilele SIN asigură o ridicată proporție a greutății și rezistenței, mărind lațimea deschiderilor nesusținute ( deschiderea maximă a clădirii – 36 m pentru a III- VI a raioanelor înzăpezite și pînă la 40 m pentru I-II)
- Utilizarea grinzi permite producerea cladirilor cu un pas a coloanelor de 12 m.
 
Montarea 
- Intrebuintarea  Profilele SIN reduce cheltuielile în timpul montarilor,
- În procesul montării se folosesc îmbinări de șuruburi ceea ce aproximativ exclude sudarea elementelor,
- Viteza de construcție a construcțiilor se accelerează din contul simplității asamblării și ușurința livrării și instalării produselor la destinație.
 
Utilizarea 
- Profilele SIN larg se utilizează începînd de la construcția simplelor clădiri cu un singur nivel, depozite și construcții industriale pînă la construcții portante în case cu multe nivele.
- Cooperarea cu importantele organizații de proiectare permite proiectarea si construcția clădirilor și structurilor de orice greutate în timp foarte scurt, cu calitate înaltă și preț adecvat