ro | ru | en

Construcţii edificate rapid

Online comanda
 

 Ce reprezintă construcţiile edificate rapid cu aplicarea panourilor sandwich?

 

 Merită de edificat rapid construcţiile din panouri sandwich sau rămânem la zidăria din cărămidă ?

 
Acestea sunt cele mai frecvente întrebări care vin de la beneficiarii neinformaţi, care se adresează companiei noastre.

 

 

 Depozitele sau halele de producţie din panouri sandwich – sunt clădiri edificate rapid, care la necesitate şi în dependenţă de sistemul constructiv se pot demonta, transporta şi monta în alt loc.

 

 Costrucţia rapidă a clădirilor permite economisirea, datorită vitezei sporite de construcţie, pe plata lucrărilor de construcţie, pe controlul după mersul lucrărilor, pe livrarea multor camioane cu materiale de construcţie.

 

Construind clădirea din panouri sanwich dispare o cantite considerabilă de deşeuri care rămîne în urma lucrărilor de construcţie. Deasemenea vor dispărea întrebările legate de mulţimea de materiale pentru închideri şi compartimentări (ciment, nisip, cărămidă, blocuri mici de calcar) care se comandă la infinit.

 

 

 În viaţa de zi cu zi, tot mai des putem vedea clădiri din panouri sandwich. Şi nu e de mirare dacă în curând vor avea un loc de frunte printre toate construicţiile moderne, utilizate pentru depozitare şi producţie de bunuri. 

 

UNDE SUNT APLICATE CONSTRUCȚIILE EDIFICATE RAPID?

 

Clădirile edificate rapidpot fi construite atât în oraş cît şi în afara lui. Din panouri sandwich se pot construi: depozite, hale de producţie, obiecte comerciale, pavilioane pentru expoziţii, staţii de deservire, chioscuri.

Se poate de lucrat în siguranţă şi confortabil pe timp de iarnă?

Dacă clădirea este echipată cu sistem de încălzire şi de alimentare cu apă şi canalizare se poate de aflat şi activat, în aşa construcţii, chiar şi pe cel mai friguros timp. Panourile termoizolante de tip sandwich asigură o bună termoizolare. 

 

CONSTRUIM "UNU, DOI, TREI"

Pentru construcţia acestor clădiri mai întâi de toate se pregăteşte şantierul, ca mai târziu după execuţia lucrărilor de terasamente (săpături), să se execute fundaţiile, mai târziu se montează sau se execută scheletul clădirii din construcţii metalice sau din beton armat monolit.

1 TEREN PENTRU CONSTRUCȚII

Depozit

A construi un depozit

Construirea depozitului în Moldova

Construirea clădirii pentru producere

Construirea clădirii industriale

Construcţii metalice

Construcţii metalice în Moldova

Pardoseală industrială

Construirea clădirii comerciale

Companii de construcţii în Moldova

2 CONSTRUIM CARCASA

Execuţia unei carcase uşoare, ne permite să construim repede.  Dumneavostră personal puteţi participa la proiectarea viitorului obiect. Pentru construcţia în baza structurilor uşoare nu sunt necesare lucrări de terasamente costisitoare,pentru execuţia fundaţiilor grele.Carcasa uşoară poate fi montată pe fundaţii izolate uşoare. Masa elementelor care alcătuiesc sistemul nostru constructiv, este semnificativ mai mică decât la construcţiile tradiţionale grele.

 

Firme de construcţii în Moldova

Construcţii în Moldova

Autorizaţie de construire

Documente pentru construcţie

Elemente de tinichigerie

Construcția acoperișului

Construcții structurale

Fibre compozite

Fațadă

Fermitate/Fixare

3 MONTAREA PANOURILOR SANDWICH

 Închiderile şi compartimentările sunt alcătuite din panouri sandwich cu grosimi şi culori diferete. Procesul de construcţie a pereţilor şi acoperişului se transferă parţial la fabrică, unde aceste panouri se produc şi se taie după dimensiunile necesare penru fiecare obiect în parte. Ceea ce va reduce la maxim acumularea de deşeuri pe şantier 

 

Placare pentru pereţii exteriori

Izolaţie

Acoperire

Sisteme de placare

Reparație

Renovare

Acoperișuri

Pereți

Pardoseli

 

 

Următorul pas constă în montarea panourilor sandwich, care se execută de către două echipe profesioniste special instruite. Numai muncitori special instruiţi conduşi de diriginţii noştri experimentaţi pot respecta toate cerinţele şi normele de construcţie.

 

Aşa clădiri va costa mai ieftin, decît chiria pe termen de 5 ani sau construcţia după tehnologiii tradiţionale. Face de gândit serios la aşa rentabilitate!

        

Întreprinzătorii pot organiza repede producerea, staţia de deservire a maşinilor, complexul frigorific sau depozitul – este destul de a avea un lot de pământ. Restul ţine de specialiştii companiei ”Promstroi–Grup”!  Noi putem proiecta pentru beneficiar orice obiect industrial, sau propune proiectele tip elaborate de noi. Deasemenea vă vom ajuta la primirea tuturor avizelor şi autorizaţiilor. După primirea autorizaţiei de construire – 3-4 luni şi afacerea dumneavoastră poate sa se dezvolte într-o clădire nouă!

lucrari de constructii preturi licitatii lucrari de constructii preturi la lucrari de constructii contract de lucrari constructii receptie lucrari de constructii execut lucrari de constructii caut lucrari de constructii lucrari de constructii in antrepriza